Lipoïd-Qr®

Wat is Lipoïd QR?

De Lipoïd-Qr® is een onderbouwde kuur & voedingsprogramma. Dit wil zeggen dat het volgen van het programma deel uitmaakt van een totaalconcept dat je algemeen welzijn en je levenskwaliteit ondersteunt.
Het vraagt in het begin heel wat doorzettingsvermogen om af te kicken van troost voeding en terug te leren om je niet te vullen maar ‘te voeden’.
Ben je gemotiveerd om je gewicht aan te pakken of wens je een figuurcorrectie, dan is deze kuur iets voor jou. Nieuwe gewoontes aanleren vraagt tijd. De Lipoïd-Qr® geeft je hierbij een grote duw in de rug. Je bent blij dat je eindelijk nog eens wat kilo’s verliest op een verantwoorde manier, je voelt je beter en je motivatie zal groeien om werkelijk het verschil te maken en de verantwoordelijkheid op te nemen om goed voor jezelf en dus voor je gezondheid te zorgen.

Werking

Lipoïd-qr® een doelgericht, betaalbaar en verantwoord 3 Periode plan ontwikkeld. Het biedt een ondersteunende kuur aan waarmee je op een verantwoorde, vitale manier in korte tijd voornamelijk VET verliest.
B-vitaminen (B2, B3, B5, B6, B12, foliumzuur) helpen vermoeidheid verminderen, terwijl de vetverbranding op peil wordt gehouden met de hulp van groene thee, guarana, zure sinaasappel, spaanse peper en guggul. Daarna wordt een gezond voedingspatroon aangeleerd, aangepast aan jouw behoeftes. Het programma is opgebouwd in 3 periodes; de strike-, stabilisatie- & levensperiode.

Wat is de reden dat de ene persoon beter op zijn gewicht blijft terwijl een andere persoon er alles aan doet om zijn gewicht te behouden of te herwinnen? Veel heeft te maken met het spierweefseltype dat je hebt, maar ook met de normale werking van je schildklier, hormonen, spijsvertering en het al of niet in stressperiodes verkeren.Disbalansen kunnen er voor zorgen dat het heel moeilijk is om op een normaal gewicht te blijven of je normale gewicht te herwinnen. Lipoïd-Qr® bestaat uit een 3 periode plan met een uitgebreide handleiding, allerlei tips en recepten. Boodschappen doe je zoals steeds bij je eigen groentewinkel, slager, vismarkt, supermarkt of natuurwinkel.

Fase 1

Strikte Periode

De Strikte periode duurt minstens 24 tot maximaal 38 dagen (met telkens nog 3 stopdagen) en draait voornamelijk om het kwijtraken van je overtollige ongezonde vetten, vetkwabben over heel je lichaam en visceraal buikvet. Deze periode bestaat uit een vet– en koolhydraatarme voeding met gezonde en lekkere recepten en eventueel 2 ondersteunende voedingssupplementen en professionele begeleiding.

Fase 2

Stabilisatie Periode

De Stabilisatieperiode is een periode van 21 dagen waarin het voedingspatroon langzaam wordt aangevuld, zodat je gewicht stabiliseert (geen jojo-effect) en vaak zelfs nog wat afneemt. Streefgewicht nog niet bereikt? Dan kun je gerust langer in de stabilsatie periode blijven. Een voedingssupplement biedt – waar gewenst – nog ondersteuning.

Fase 3

Levens Periode

In de levensperiode krijg je tools aangereikt die je kan gebruiken in je dagelijks gezond eetpatroon, je past toe wat je in periode 1 en 2 hebt geleerd over gezonde keuzes maken. Uiteraard mag je nog eens zondigen. Ik stel steeds de 80/20 regel voor. Voor 80 procent probeer je een zo gezond mogelijk voedingsprogramma aan te houden. Kies voor minder koolhydraten uit brood, pasta en aardappelen en meer koolhydraten uit groenten die door hun rijk aanbod aan vezels minder invloed op je suikerspiegel hebben. Eet ook meer eiwitten en gezonde vetten.

Voeding heeft een sociaal karakter, het brengt mensen bij elkaar en geeft ontspanning. Probeer toch steeds op een relaxte manier na te gaan waarom je soms grijpt naar ongezonde voeding en tracht spanningen en stressperiodes niet te compenseren met voeding. De laatste periode draait om een juiste balans en die is voor iedereen anders. Belangrijk is dat je gezond eet, je gewicht in de gaten houdt (stel een bovengrens in) en regelmatig beweegt. Af en toe je boekje te buiten gaan, kan je compenseren met het inlassen van een eventuele vasten- of soepdag. Zo zal je langer een gezond en vitaal gewicht behouden.

De Kuur

Lipoïd-Qr®kuur duurt afhankelijk van het gewenste resultaat minimaal 24 dagen (plus 3 afbouwdagen) tot maximaal 38 opeenvolgende dagen (plus 3 afbouwdagen). In het pakket zit alles wat je voor een optimale kuur van 38 dagen nodig hebt. Ben je na de eerste kuur nog niet helemaal tevreden met het resultaat, dan kun je zonder problemen verder met een extra doosje van 14 dagen. Voel je je goed en ben je erg gemotiveerd om nog meer af te slanken, dan kun je nog een extra doos met 24 of 38 liquid shots aankopen (maximum 76 dagen strikte fase met liquid shot ampullen). Daarna moet je verplicht 21 dagen inlassen. Tijdens 21 dagen kan je lichaam gewoon worden aan het nieuwe gewicht en kan je gezondere voedingsgewoontes aanleren om de kans op een jojo effect uit te sluiten. Indien je dit wenst, kan je na die stopweken starten met een nieuwe kuur.

Inhoud:

 • 38 Lipoïd-Qr® Liquid shot ampullen
 • Infoboek (achtergrondinformatie en recepten)
 • Lipid-vitamine 30 caps (vitaminen B-complex)
 • Pen
 • Een lintmeter
 • Lipoïd-Thé®
Ontwerp-zonder-titel-1

Voordelen

 • Het is een onderbouwd programma en werkt effectief
 • Het biedt ondersteuning tot verdwijnen van je hongergevoel
 • Het draagt bij tot een energieker en vitaler lichaam
 • Het biedt ondersteuning op je mentale welzijn
 • Het werkt specifiek op de oudere vetlagen op heupen, buik, billen en bovenarmen
 • Het draagt bij tot het verliezen van vet ipv spierweefsel
 • Het ondersteunt de normaliserende werking op je bloedsuikerspiegel
 • Het draagt niet alleen bij tot het afslankingsproces maar ook tot een algemene zuivering van je lichaam
 • De samenstelling van de ampullen die mede het dieet ondersteunen is hypo- allergeen, natuurlijk en 100% met een gerust gevoel te gebruiken

Lipoïd - QR ® Experten

Céline Thas – Oostende

Ellen Op Den Akker – Antwerpen

Charlotte Driezen – Schoten

Glynnis Fransen – Schoten

Inge Clauwaert – Schoten & Schilde

Michéle Van Rompaey – Wilrijk

Stefanie Haspeslagh – Izegem
Véronique Lecluyse – Izegem
tab_7

Name

Location

Nummer

tab_7

Name

Location

Nummer

tab_7

Name

Location

Nummer

tab_7

Name

Location

Nummer

Ready to change your life?